Skip links

Konferens

Använd formuläret nedan för att skicka dina önskemål till oss. Observera att bokningsförfrågan är utan förpliktelser. Du får oftast svar inom 24 timmar.

1

Fyll i kontaktuppgifter:

2

Välj innehållet för er konferens:

Halvdagskonferens

Halvdagskonferens med fika och & lunch i någon av alla nio toppmoderna och fräscha konferensrum. Lokalerna är anpassade för allt från mindre styrelsemöten upp till större grupper om 150 personer. Rummen har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

Lägg till:

0

Pris fås
vid förfrågan.

Heldagskonferens

Heldagskonferens med två fika och & lunch i någon av alla nio toppmoderna och fräscha konferensrum. Lokalerna är anpassade för allt från mindre styrelsemöten upp till större grupper om 150 personer. Rummen har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

Lägg till:

0

Pris fås
vid förfrågan.

Hotell

Vi samarbetar med Kviberg Park Hotell som är i arenan. Hotellet erbjuder 121 rum, alla med badrum och dusch, TV och fri Wi-fi. Här kan du välja olika typer av rum, så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Frukost, gym och fri parkering ingår alltid när du bor på hotellet.

Lägg till:

0

Pris fås
vid förfrågan.

Aktivitet

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens. Välj bland flera aktivteter: Bubbelfotboll, Latindans, Chairdance, Femkamp, Teamkampen, Knep & Knåp, Turnering, Beachpaketet.

Lägg till:

0

Pris fås
vid förfrågan.

3

Övrigt:

Har du något du vill tillägga kan du göra det här.


*En förfrågan innebär inte en bekräftelse på bokning och den är därför heller inte bindande.

RING OSS FÖR MER INFORMATION

031-797 29 77

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Ni förbinder er inte till något

SKRÄDDASY ER UPPLEVELSE

Unika lösningar för bästa upplevelsen